Konsert Teknikk AS er totalleverandør innenfor lydutstyr, lysutstyr, sceneløsninger, mobilscener, AV utstyr og LED skjermer.

Vi kan tilby profesjonelle lyd-, lys-, AV- og LED skjerms teknikere og rigge crew til en hver anledning. Vi er en totalleverandør av utstyr til privatfester til de helt store konserter, festivaler, konferanser, sports arrangementer, messer og TV produksjoner mm.

Lydutstyr, Lysutstyr, AV/Konferanse, utstyr, Streaming-utstyr, LED skjermer, Scener, Mobil, Scener, Trosserigger, Barrikader, Gjerder, Stoler, Bord, Langbord, Benker, Toaletter, Rammetelt, Partytelt, QuickUp telt, og mye mer.

Vi har arbeidet med dette i over 44 år rundt om i Norge og resten av Europa og innehar lang erfaring og ekspertise på dette området. Se gjerne på vår referanseliste, som oppdateres fortløpende.
Konsert Teknikk har i de siste årene hatt en utrolig bra utvikling med en stadig voksende kundemasse samt hatt ansvar for mange store arrangementer.
Vi har vi inngått fullt samarbeide med Russehjelpen om markedsføring og leveranse av lyd, lys og scene til Russen i hele landet i årene fremover.
Konsert Teknikk har inngått fullt samarbeide med Medialab for utleie av LED skjermer og LED skjerm-hengere i Norge til konserter utendørs og innendørs. Videre til sports stevner, større events og messer.
Våre ambisjoner er å levere høy kvalitet og god service til markedsdyktige priser ovenfor kunden. For bestilling av våre produkter, tjenester og info, gå til kontakt siden.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi befinner oss i Oslo og i Halden. Vi har aktiviteter på hele Østlandet og i hele Syd- Norge opp til Kvitfjell og Trysil.

Kontakt

Telefon Hovedkontor / Booking

+47 99 15 20 28

Regnskapskontor Tatiana Mørk

+47 48 17 15 26

Salgsavdeling / Installasjon

+47 95 84 17 90

Epost Hovedkontor/Booking:

post@konsert-teknikk.no

Epost Regnskap:

regnskap@konsert-teknikk.no

Epost Salgsavdeling nytt og brukt:

salg@konsert-teknikk.no