Silent Disco

Silent Disco

Bildene og videoene er fra arrangement gjennomført på Arken Museum på Ishøy, København, lørdag 3. februar 2024. Mer en 1350 deltakere danset seg gjennom en flott kveld med høy allsangfaktor.

Silent Disco er et konsept som tar helt av og spesielt i alderen 30 til 50 år. Alle får utlevert hodetelefoner og det er 3 DJ`s som spillte 90 talls musikk denne gangen og publikum kan velge hvilken DJ de vi høre på.

Videre fåes det kjøpt glow sticks og annet for å gjøre dette enda mere morsomt. Folk hadde det kjempe gøy og ønsker dette tilbake snart igjen 😊

Konsert Teknikk AS leverte lysutstyr, teknisk utstyr, lyd- og lysteknikere pluss alt av crew til dette arrangementet i København.

Klikk her for å ta kontakt med oss om du ønsker å gjennomføre Silent Disco ved ditt arrangement.

 

Leie av lydutstyr: En guide til leie av lydutstyr for eventer

I dagens landskap er upåklagelig lydkvalitet krevd på alle arrangementer.

Enten du organiserer en konsert, bedriftsseminar, bryllup eller en annen begivenhet – – er førsteklasses lyd påkrevet!  Kvaliteten på lydutstyret gjøre eller ødelegge opplevelsen. Det er her utleie av lydutstyr trer inn som en praktisk løsning.
Forstå essensen av å leie lydutstyr


Utleie av lydutstyr tilbyr en allsidig og kostnadseffektiv løsning for arrangementsplanleggere, bedrifter, musikere og enkeltpersoner som søker høykvalitets lydsystemer uten eierskap. Denne tjenesten gir tilgang til banebrytende lydteknologi, og eliminerer behovet for store investeringer og vedlikeholdskostnader forbundet med å kjøpe lydutstyr direkte.
Fordeler med å leie lydutstyr:
 • Fleksibilitet og variasjon: Utleieselskaper for lydutstyr tilbyr et mangfoldig utvalg av utstyr som passer til ulike arrangementsstørrelser, preferanser og budsjetter. Fra mikrofoner, høyttalere, miksere, forsterkere til spesialisert lydutstyr, alternativene er omfattende.
 • Kostnadseffektiv: Leie av lydutstyr eliminerer de betydelige forhåndskostnadene forbundet med å kjøpe nytt utstyr. Det lar brukere få tilgang til avansert utstyr uten den høye prislappen, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for engangs- eller sporadiske arrangementer.
 • Teknisk støtte: Anerkjente utleiefirmaer tilbyr teknisk støtte og assistanse ved oppsett og feilsøking av utstyr. Dette sikrer en jevn drift under hendelser, og reduserer eventuelle problemer som kan oppstå.
 • Kvalitetssikring: Utleieselskaper vedlikeholder og oppdaterer varebeholdningen sin regelmessig, og sikrer at utstyret som leveres er godt vedlikeholdt, oppdatert og i optimal stand.
 • Skalerbarhet: Leie lydutstyr gir mulighet for skalerbarhet, slik at arrangementsplanleggere kan justere lydoppsettet i henhold til arrangementets størrelse og art.
Å velge riktig utleieleverandør av lydutstyr
Når du velger å leie lydutstyr, er det avgjørende å velge en anerkjent og pålitelig leverandør av lydutstyr. Her er noen nøkkelfaktorer å vurdere:
 • Kvalitet på utstyr: Sørg for at utleiefirmaet tilbyr høykvalitets, godt vedlikeholdt utstyr fra kjente merker.
 • Teknisk støtte: Se etter leverandører som tilbyr teknisk assistanse, oppsettveiledning og feilsøkingstjenester under arrangementet.
 • Utvalg av tilbud: Et mangfoldig inventar som tilfredsstiller ulike arrangementskrav viser utleieselskapets fleksibilitet og evne til å møte varierte krav.
 • Kundeanmeldelser og anmeldelser: Sjekk anmeldelser, attester og vurderinger fra tidligere kunder for å måle leverandørens pålitelighet og servicekvalitet.
 • Gjennomsiktig prissetting: Søk klarhet i prisstrukturer, inkludert leietid, tilleggsgebyrer og returpolicyer for å unngå uventede kostnader.
Konklusjon
Å leie lydutstyr gir en utmerket mulighet for arrangementsplanleggere, bedrifter og enkeltpersoner til å få tilgang til lydutstyr i toppklassen uten eierskap. Med sin fleksibilitet, kostnadseffektivitet og tekniske støtte sikrer utleie av lydutstyr en sømløs og oppslukende auditiv opplevelse for enhver begivenhet. Å velge en anerkjent leverandør er nøkkelen til å frigjøre det fulle potensialet til leie lydutstyr, slik at du kan levere uforglemmelige lydopplevelser for publikum.

Forbedre dine eventer med mobilscene utleie

I verdenen av arrangementsplanlegging er allsidighet og skalerbarhet nøkkelen til suksess – – Lei en mobil scene!

Enten du organiserer en musikkfestival, en bedriftskonferanse, en messe eller et bryllup – – så er scenen det sentrale samlingspunktet som setter tonen for arrangementet ditt. Hvis du leter etter en fleksibel og problemfri løsning for å gjøre arrangementet ditt virkelig spektakulært, bør du vurdere fordelene med mobil-scene utleie.

Kraften av mobile scener fra Konsert Teknikk

En mobil scene er en allsidig, selvstendig enhet som enkelt kan transporteres og settes opp på praktisk talt alle steder. Disse scenene kommer i forskjellige størrelser og konfigurasjoner, noe som gjør dem egnet for et bredt spekter av arrangementer. Deres mobilitet og tilpasningsevne gjør dem til et ideelt valg for arrangementsplanleggere som ønsker å skape en minneverdig opplevelse for publikum.

Hvorfor velge en mobil scene til din event?

 1. Allsidighet: Mobile scener kan distribueres nesten hvor som helst, fra utendørs parker og bygater til innendørs arenaer. Denne tilpasningsevnen lar deg velge det perfekte stedet for arrangementet ditt uten å bli begrenset av faste scenestrukturer.
 2. Tids- og kostnadseffektivitet: Mobile scener er designet for rask oppsett og fjerning. Denne effektiviteten kan spare deg for tid og penger sammenlignet med tradisjonell scenekonstruksjon, som kan være tidkrevende og kostbar.
 3. Sikkerhet og pålitelighet: Anerkjente mobile sceneutleiefirmaer tilbyr scener som oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Disse scenene er bygget for å tåle ulike værforhold og kan utstyres med funksjoner som rekkverk og lydsystemer for å sikre sikkerhet og glede for publikum.
 4. Tilpasning: Mobile scener kan tilpasses for å møte arrangementets spesifikke behov. Enten du trenger ekstra lyd- og lysutstyr eller merkevareelementer, kan en mobil scene skreddersys til dine behov.
 5. Profesjonell støtte og support: Når du leier en mobil scene, får du ofte tilgang til et team av fagfolk med erfaring i sceneoppsett, vedlikehold og drift. Deres ekspertise sørger for at arrangementet ditt går knirkefritt fra start til slutt.

 

Hvordan utleietjenester av mobil scene fungerer

 1. Konsultasjon: Prosessen begynner med en konsultasjon for å diskutere arrangementets krav, inkludert størrelsen på scenen, plassering og eventuelt tilleggsutstyr.
 2. Scenevalg: Basert på arrangementets spesifikasjoner, velges en passende mobil scene. Du kan velge mellom en rekke størrelser og konfigurasjoner for å møte dine spesifikke behov.
 3. Levering og oppsett: Den mobile scenen transporteres til arrangementsstedet ditt og settes opp av et team med profesjonelle. Oppsettet er vanligvis raskt og effektivt.
 4. Teknisk utstyr: Lydsystemer, lys og annet teknisk utstyr kan integreres i scenen etter behov for å skape en dynamisk og engasjerende opplevelse for publikum. Les mer om leie av lydutsyr her eller leie av lydmann her.
 5. Eventstøtte: Konsert Teknikk vil gjennom hele arrangementet ditt sørge for at teknikere og sceneoperatører opererer knirkefritt, fra lydsjekker til sceneendringer, noe som gjør arrangementet ditt til en suksess. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning for alle dine behov.
Konklusjon

Mobilscener fra Konsert Teknikk gir arrangementsplanleggere fleksibiliteten, bekvemmeligheten og effektiviteten de trenger for å skape en minneverdig opplevelse for publikum. Enten du organiserer en stor utendørsfestival, en bedriftskonferanse eller en liten fellesskapssamling, kan en mobil scene tilpasses for å møte dine spesifikke krav. Øk verdien og kvaliteten av ditt evet ved å vurdere mobil scene levert ov oss – en investering i suksessen og effekten av arrangementet ditt.

Video fra studentåpningen på St. Hanshaugen i Oslo

Konsert Teknikk leverte utstyr til studentåpningen i Oslo 15. august på St. Hanshaugen.  Det ble ca.5000 studenter og deltakere tilstede mens Tøfl band spilte.

Vi leverte alt av mobilscene, lydutstyr, lysutstyr, tre store LED skjermer, aggregat og alt av crew (inkludert lydteknikere, lysteknikere, LED-skjermtekniker samt TV produksjon og rigge crew)

Løft arrangementet ditt med proff scene leie

I verdenen av arrangementer og underholdning er det avgjørende å skape en fengslende og oppslukende opplevelse. Enten du er vertskap for en livekonsert, en bedriftsevent, en teaterforestilling eller en bryllupsmottakelse, fungerer scenen som fokuspunktet som setter tonen for arrangementet ditt. Hvis du ønsker å etterlate et varig inntrykk og sikre suksessen til anledningen din, tilbyr våre profesjonelle sceneutleietjenester en omfattende løsning for å transformere din visjon til en bemerkelsesverdig virkelighet.

Betydningen av en godt designet scene

En scene er ikke bare en plattform; det er et lerret for kreativitet, en arena for uttrykk og en scene for historiefortelling. Designet og oppsettet av scenen din spiller en sentral rolle i å engasjere publikum, forbedre den generelle stemningen og forsterke effekten av arrangementet ditt. Enten du sikter etter storhet, intimitet eller innovasjon, gir en godt designet scene rammen for arrangementet ditt.

Fordeler med å velge våre profesjonelle sceneutleietjenester

 1. Skreddersydd scenedesign: Vårt team av erfarne fagfolk samarbeider med deg for å forstå de unike kravene og temaet for arrangementet ditt. Vi lager et scenedesign som stemmer overens med din visjon, og inkluderer elementer som resonerer med publikum og forbedrer den generelle opplevelsen.
 2. Kvalitet og sikkerhet: Våre scener er konstruert med materialer av høy kvalitet og overholder strenge sikkerhetsstandarder. Du kan stole på at strukturene våre er solide, sikre og i stand til å imøtekomme de tekniske behovene til arrangementet ditt.
 3. Fleksibilitet og tilpasning: Enten du er vertskap for en innendørs konferanse eller en utendørs musikkfestival, tilbyr våre sceneutleietjenester fleksibilitet til å tilpasse seg ulike arenaer og arrangementsstørrelser. Vi skreddersyr scenedimensjonene, funksjonene og tilbehøret for å passe dine spesifikke krav.
 4. Teknisk ekspertise: Et vellykket sceneoppsett innebærer mer enn bare fysisk konstruksjon. Våre tekniske eksperter sørger for at scenen er utstyrt med riktig lys, lydsystemer og andre tekniske elementer for å sikre sømløse forestillinger og presentasjoner.
 5. Profesjonell utførelse: Fra innledende design til sceneinstallasjon og demontering, vårt team styrer alle aspekter av prosessen med profesjonalitet og presisjon. Dette lar deg fokusere på andre viktige hendelsesdetaljer.

Slik fungerer våre profesjonelle sceneutleietjenester

 1. Konsultasjon og planlegging: Vi begynner med å konsultere deg for å forstå arrangementets mål, tema og tekniske krav. Dette danner grunnlaget for å designe en scene som utfyller din visjon.
 2. Design og tilpasning: Teamet vårt oversetter din visjon til en detaljert scenedesign, som inkluderer elementer som bakgrunn, belysning og merkevarebygging. Vi samarbeider med deg for å foredle designet til det passer perfekt med arrangementets estetikk.
 3. Konstruksjon og installasjon: Våre dyktige teknikere konstruerer og installerer scenen på stedet, og sikrer at hvert element utføres feilfritt. Vi legger stor vekt på detaljer for å skape en scene som imponerer både utøvere og deltakere.
 4. Teknisk oppsett: Vi integrerer tekniske komponenter som lys, lydsystemer og AV-utstyr, og sikrer at arrangementets tekniske aspekter er sømløst integrert i scenedesignet.
 5. Gjennomføring av arrangement: Gjennom hele arrangementet ditt er teamet vårt i beredskap for å gi teknisk støtte, overvåke sceneoperasjoner og løse eventuelle uforutsette problemer som kan oppstå.

Konklusjon

En godt designet scene er hjørnesteinen i en minneverdig og virkningsfull begivenhet. Våre profesjonelle sceneutleietjenester tilbyr deg ekspertisen, kreativiteten og den tekniske kunnskapen til å lage en scene som forbedrer stemningen til arrangementet ditt og fengsler publikum. Enten du er vertskap for en liten sammenkomst eller en storstilt produksjon, sørger vår forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og tilpasning for at arrangementet ditt tar sentrum på den mest bemerkelsesverdige måten. Velg våre profesjonelle sceneutleietjenester og løft arrangementet ditt til nye nivåer av fortreffelighet og engasjement.

Konsert Teknikk leverte til Wenche Myhre og Reidar Myhres Storband

Konsert Teknikk leverte mobilscene, lydutstyr (PA) og lydtekniker til konsert med Wenche Myhre og Reidar Myhres Storband ute på Sjøstjerna i Drøbak i søndag 13. august. Fullt hus og meget god stemning. Wenche Myhre leverte som vanlig en utrolig flott opptreden til publikums store begeistring. Arne Mørk fra Konsert Teknikk var lydtekniker på denne jobben.

 

Løft arrangementet ditt med en innleid lydtekniker

Løft arrangementet ditt med en innleid lydtekniker

Når det gjelder å være vertskap for et vellykket arrangement, spiller kvaliteten på lydproduksjon en sentral rolle for å skape en minneverdig opplevelse for publikum. Enten du organiserer en livekonsert, et bedriftsseminar, et bryllup eller en annen spesiell anledning, kan ekspertisen til en dyktig lydtekniker utgjøre hele forskjellen. Hvis du ønsker å sikre feilfri lyd og et sømløst arrangement, bør du vurdere fordelene ved å leie en profesjonell lydtekniker.

Hvorfor leie en lydtekniker?

En lydtekniker er maestroen bak kulissene.  Lydteknikeren orkestrerer den perfekte harmonien av lydelementer for å levere en fengslende auditiv opplevelse. Å leie en lydtekniker fra Konsert Teknikk gir et vell av fordeler, spesielt hvis du ønsker å sikre upåklagelig lydkvalitet uten forpliktelse til en heltidsansatt.

Kompetanse og presisjon

Profesjonelle lydingeniører har en dyp forståelse av lyddynamikk, akustikk og lydutstyr. Våre lydteknikere er dyktige til å finjustere lydsystemer for å skape et balansert og oppslukende lydmiljø. Ved å leie en erfaren lydtekniker utnytter du en kunnskapsbrønn som garanterer optimal lydproduksjon gjennom hele arrangementet.

Skreddersydde lydløsninger

Ingen arrangementer er like og hvert sted byr på sine egne unike utfordringer. Å leie våre lydteknikere gir deg tilgang til en tilpasset løsning som er i tråd med arrangementets spesifikke krav. Enten du trenger å administrere et komplekst lydoppsett, mikse liveopptredener eller sørge for sømløse lydoverganger under presentasjoner, vil en dyktig lydtekniker skreddersy sin ekspertise til arrangementets individuelle behov.

«State-of-the-art» beherskelse av utstyr

Lydteknologien er i stadig utvikling, og det kan være overveldende å holde tritt med det nyeste utstyret. Å leie lydtekniker gir deg tilgang til deres ferdigheter i drift og optimalisering av banebrytende lydutstyr. Fra å sette opp mikrofoner og høyttalere til å finjustere lydeffekter og nivåer, en ekspert lydtekniker sikrer at arrangementet ditt drar nytte av alle funksjonene til moderne lydteknologi.

Sømløs eventutførelse

Suksessen til ethvert arrangement er avhengig av sømløs koordinering av ulike elementer. En lydtekniker forbedrer ikke bare lydkvaliteten, men bidrar også til den generelle hendelsesflyten. De jobber tett med utøvere, presentatører og andre tekniske team for å synkronisere lydsignaler, og sikre en feilfri og synkronisert begivenhet fra start til slutt.

Fred i sinnet – – fullt fokus

Å leie en lydtekniker tar den tekniske byrden fra skuldrene dine, slik at du kan fokusere på kjerneaspektene ved arrangementsplanlegging og gjennomføring. Med en dedikert profesjonell som håndterer lydbehovene dine, kan du være trygg på at hver lydrelaterte detalj er ekspertstyrt, og skaper et stressfritt miljø for deg og teamet ditt.

Konklusjon

Innenfor arrangementsplanlegging er lydkvalitet en ikke-omsettelig faktor som direkte påvirker arrangementets suksess. Å leie en dyktig lydtekniker fra Konsert Teknikk gir deg mulighet til å levere en eksepsjonell auditiv opplevelse som resonerer med publikum. Deres ekspertise, utstyrsbeherskelse, skreddersydde løsninger og sømløse utførelse bidrar til et arrangement som etterlater et varig inntrykk. Hev ditt neste arrangement ved å vurdere leie av en lydtekniker, en strategisk investering som sikrer at arrangementets lydproduksjon når sitt fulle potensial.

Viktigheten av å leie profesjonelt lydutstyr

Øk arrangementet ditt med profesjonelt leie av lydutstyr.

I dagens fartsfylte verden krever det upåklagelig planlegging og gjennomføring for å lage en minneverdig begivenhet. Enten du er vertskap for et bedriftsseminar, en livekonsert, en bryllupsmottakelse eller en konferanse, kan kvaliteten på lydoppsettet avgjøre den totale opplevelsen. For å sikre krystallklar lyd som resonerer med publikum, bør du vurdere fordelene ved å leie profesjonelt lydutstyr.

Hvorfor leie lydutstyr?

Når det kommer til lydutstyr, er kvaliteten avgjørende. Å leie lydutstyr fra en anerkjent leverandør gir deg tilgang til banebrytende teknologi og industristandardutstyr uten den høye prislappen ved å kjøpe direkte. Enten du er en erfaren arrangementsplanlegger eller en førstegangsvert, tilbyr Konsert Teknikk utleie av lydutstyr en kostnadseffektiv løsning for å heve arrangementets innvirkning.

Oppslukende lydopplevelse

Se for deg dette: arrangementslokalet ditt er fylt med deltakere, som ivrig ser frem til starten på presentasjonen eller forestillingen din. Når du henvender deg til publikum, får ordene dine uanstrengt gjenklang gjennom førsteklasses høyttalere, noe som sikrer at alle kan høre deg høyt og tydelig. Enten dere er orkestrerer eller et liveband, en hovedtaler eller en multimediapresentasjon, så skaper kvalitetslydutstyr en oppslukende opplevelse som fengsler publikum

Skreddersydde løsninger

Hvert arrangement er unikt, og det samme er kravene til lyden. Konsert Tekniskk er ett profesjonelt utleiefirmaer for lydutstyr som tilbyr et variert utvalg av alternativer for å imøtekomme dine spesifikke behov. Fra mikrofoner og forsterkere til lydmiksere og PA-systemer, kan du tilpasse leiepakken for å matche arrangementets størrelse og stil. Fleksibiliteten ved å leie sikrer at du har de riktige verktøyene for å levere en eksepsjonell lydopplevelse.

Ekspertveiledning

Å velge riktig lydutstyr kan være overveldende, spesielt hvis du ikke er godt kjent med de tekniske aspektene. Det er her ekspertisen til Konsert Teknikk som utleier av lydutstyr kommer inn. Våre spesialister kan veilede deg gjennom utvelgelsesprosessen, og hjelpe deg med å velge det ideelle utstyrsoppsettet basert på arrangementets akustikk, arenastørrelse og publikumskapasitet. Kunnskapen var sørger for at du oppnår optimal lydkvalitet uten noen for for teknisk trøbbel.

Sømløst oppsett og god kundestøtte

Å leie lydutstyr stopper ikke bare ved å tilby utstyret. Konsert Teknikk tilbyr sømløst oppsett og teknisk støtte gjennom hele arrangementet. Opplærte teknikere kan bistå med installasjon, lydoptimalisering og feilsøking, slik at du kan fokusere på selve arrangementet. Dette støttenivået eliminerer potensielle feil og sikrer en jevn, uavbrutt lydopplevelse fra start til slutt.

Konklusjon

Når det gjelder planlegging av arrangementer må lydkvaliteten være suveren. Virkningen av klar, resonant lyd kan ikke overvurderes da den direkte påvirker hvordan meldingen din mottas og huskes. Med muligheten til å leie profesjonelt lydutstyr fra Konsert Teknikk får du tilgang til toppmoderne teknologi, skreddersydde løsninger, ekspertveiledning og pålitelig støtte. Løft ditt neste arrangement til nye auditive høyder ved å vurdere leie av lydutstyr for oss – en investering som garanterer en uforglemmelig opplevelse for både deg og publikum.  Ring Konsert Teknikk i dag, så begynner vi å hjelpe dere i mål med deres neste arrangement.  Klikk her for å komme i kontakt med oss.