Lysutstyr

Vi har lang erfaring og gode referanser innen lysutstyr og pakkeløsninger. Alle størrelser og med eller uten tekniker.  Vi er en totalleverandør som har spesialisert oss på blant annet:

  • Festivallys
  • Konsertlys
  • Messelys
  • Discolys
  • Lysrigger

Komplett utvalg

Vi har MA Lightnings lysbord og Avolites lysbord i forskjellige størrelser.
Et godt utvalg av beveglige hoder. Fra Chauvet R2 serie og Martin: Mac 3, Mac2000XB Wash, Mac2000XB Beam, Mac2000 Wash, Mac 2000 Profile, Mac700

Profile, Mac700Wash, Mac350 Entour, Mac250Entour, Mac250 Wash, Mac250 Beam, Mac301, Mac Aura, Mac TW 1. Fra VariLite har vi: VL1000, VL2500 Spot, VL3000Spot, VL3000Wash, VL3500Q Spot, VL3500 Wash.
Vi har også et antal beveglige hoder fra andra fabrikanter som Clay Paky
Sharpy och High End Studio Beam.

Vi har blinders, fresneller, profiler, parkannor, floodljus, strobber, fargevekslere av de fleste slag. Vi har også et brett utbud av LED-kanner og ulike typer av LEDbars. Vi har også effektlamper, for eksempel Sunstrip. All strømdistribution skjer med socca. Det innebærer att vi har store mengder PDUer och dimmers, alla har socca.

Dette passer til alt fra store festivaler, konserter, eventer, konferanser, TV produksjoner, russen, disco, brylluper, firmafester, moteshow, utstillinger m.m.

Lyseffekter & Spotlights

Vi har et stort utvalg av forskjellige lyseffekter, LED effekter, lasere, røkmaskiner, spotlights, scenelys, følgespotter, LED spots, movingheads, DMX lysmixere, trådløse DMX systemer, dimmerpacks m.m. Videre små og de helt store trossesystemer med ground support, med flere forskjellige typer tårn og stativer til våre lysrigger. Se under scene!

Transport og service

Vi kjører gjerne ut utstyret, monterer og henter det for dere. Vi har dyktige lysteknikere og riggere som kan utføre alle typer av lysoppdrag.
Vi kommer gjerne ut og gjør befaring på stedet og kan også levere tegninger med mål på hvordan deres arrangemang kal komme til å se ut.