Scene

DSC_1004 GreenDay Oslo

Trossescener og Mobilscener i forskjellige størrelser

Vi leverer scener til en rekke forskjellige arrangementer og tilpasser til ditt bruk. Med et stort utvalg av mobile scener kan vi levere alt fra mindre podier til store festivalscener. Våre mobile scener er svært populære blant kundene våre som ønsker å sette opp scener maks en dag i forkant av arrangement.
Vi har et antal typiske festivalscener. Men vi har også store mengder av løse podier/scenegulv.
Vi har et stort utvalg av tross, motorer og rigging i de flesta størrelser  og utførelser.
Vi har også et godt utvalg av stilasjematriell.

laddauppp1

XXL Scene

Vår største XXL scene har over 250 kvadratmeter med bevegelig plass på scenen. Klikk på bildet under for å se plantegning og scene i bruk. For flere spesifikasjoner kan du se datablad SAM 550 Rigging Plan. Kan bygges uten sideutbyggninger, med halve sideutbyggninger som heter K2 og hele sideutbyggninger og hel change over utbyggning bak som heter K5.

DSC_0285 Stor Mobil plantegning
XL Scene

Til mellomstore arrangementer har vi mellomstore mobile scener som kan trekkes etter stor varebil eller stor 4 hjulstrekker. Disse er på 3500 KG og settes opp på 45 minutter. Sceneflate er på 70 kvm eller 10 x 7 meter. Kan fåes med PA vinger og sidetross til oppheng av bannere med mere.

MTI-XL-sammenpakketskraa
 XL1 . bilde(1)

Large Scene

Vi har mobile scener med PA vinger helt ned i 48 kvm eller 8 x 6 meter. En meget populær mobil scene som har et stort bruksområde og man kan justere gulvhøyde fra bakken også. Trapp og PA vinger medfølger. PA vinger tar 300 KG hver.
Denne mobilscenen tar det kun 30 minutter å sette opp.
IMG_0798         MTI_gunnarsholmen

Våre trosse scener i medium/large størrelse bygges med scenepodier. Tak kan monteres med lyd og lys før det heises. Bilder under er fra et arrangement hvor taket er snart klart for å heises og i full høyde. Denne scenen er på 8 x 6 meter.

konsert-teknikk-large-scene halden_festival_1_795

Mindre scener

Til små arrangementer eller arrangementer innendørs med lavt tak, kan vi bygge lave scener etter ønske. Bilde under rigger vi lyd og lys på lav scene.

konsert-teknikk-mindre-scene

Scenepodier & tilbehør

Vi har et stort utvalg av scene-elementer på 2 x 1 meter i forskjellige høyder til å tilpasse og bygge scener.  Til tillegg har vi trapper, rekkverk, backdrop- og frontdrop gardiner.

Trossesystemer & tilbehør

Vi har flere forskjellige trossesystemer og stativer som kan tilpasses etter deres behov og ønsker. Vi ordner teknikkere, frakt og montører. Be om pristilbud