Lydutstyr

Lydutstyr & Pakkeløsninger

Vi leier ut allt av lydanlegg og discoanlegg i forskjellige størrelser.
Store og små PA anlegg med og uten teknikker.jbl-vertec-4887-linearray
Vi har et stort utvalg av PA, disco-, musikk- og speakeranlegg. Påtar oss små og store oppdrag til: Festivaler, store og små konserter, TV produksjoner, russen, event, idrettsarrangement, brylluper, firmafester, moteshow, messer, utstillinger og til studentfester.

Lyd:
Vi har ett antal større dgitale analoge bord, som for det meste brukes på festivaler og konserter. Det er Midas (H3000&H2000) og Soundcraftbord bord. Vi har tilgang til større delen av Digicos sortiment. Fra det størsta SD7 til de minsta SD11.
Godt utvalg av digitale bord fra i varierende størrelser fra Soundcraft.
Vi kan også fremskaffe Digidesign bord.
Høyttalere:
Vi har nå i 2016 kjøpt inn en større JBL VerTec 4887 linearray rigg med 4-kanals Crown HD ITech amper
Vi leverer også største delen av L-Acoustics sortimang. K1, Kudo, Kara samt større delen av de mindre kassene.
Mikrofoner etc.:
Vi bruker for det meste Shures ULXD trådløse mikrofoner. Vi har ett brett utvalg av
forskjellige mikrofoner och headmicstyper. In Ear system har vi et godt utvalg av fra Shure og AKG.

JBL_VRX_rigg

Videre et stort utvalg av JBL SRX og VRX høyttalere, Crown forsterkere, Soundcraft PA mixere (Vi serie og Si serie), AKG og Shure mikrofoner, DBX EQ, TC og Lexicon effekter m.m.

Vi har et stort antall JBL Eon høyttalere som vi bruker til billøp, idrettstevner, event og konferanser rundt om i Norge. Høyttalere blir montert rundt om på arenaen plassert på høye stativ, slik at lyden bærer godt og det blir utrolig bra for publikum og gjester.Se bilder til høyere her.

Vi leier også ut allt innenfor proffesionellt lydutstyr og samtlige løse komponenter til dette. Dere kommer med ønsker og behov og vi løser dette for Dere. Vi kjører gjerne ut utstyret, monterer og henter det for dere. Vi leverer dyktige lydteknikere og riggecrew ved behov.