kt crew
Dette er et gammelt crew bilde fra Joe Cocker konsert på Fredriksten Festning i Halden i 2013. Daglig leder Arne Mørk på kne i forgrunnen.

Konsert Teknikk AS er totalleverandør innenfor lydutstyr, lysutstyr, sceneløsninger, mobilscener, AV utstyr og LED skjermer.

Vi kan tilby profesjonelle lyd-, lys-, AV- og LED skjerms teknikere og rigge crew til en hver anledning.

Vi er en totalleverandør av utstyr til privatfester til de helt store konserter, festivaler, konferanser, sports arrangementer, messer og TV produksjoner mm.

Lydutstyr- Lysutstyr-AV/ Konferanseutstyr-Sreamingutstyr-LED skjermer-Scener-Mobilscener-Trosserigger-Barrikader- Gjerder-Stoler-Bord-Langbord-Benker-Toaletter-Rammetelt-Partytelt-QuickUp telt og mye mere

Vi har arbeidet med dette i over 44 år rundt om i Norge og resten av Europa og innehar lang erfaring og ekspertise på dette området. Se gjerne på vår referanseliste, som oppdateres fortløpende.

Vi har i de siste årene hatt en utrolig bra utvikling med en stadig voksende kundemasse samt hatt ansvar for mange store arrangementer.

Vi har vi inngått fullt samarbeide med Russehjelpen om markedsføring og leveranse av lyd, lys og scene til Russen i hele landet i årene fremover.

Vi har inngått fullt samarbeide med Medialab for utleie av LED skjermer og LED skjermshengere i Norge til konserter utendørs og innedørs. Videre til sportsstevner, større events og messer.

Våre ambisjoner er å levere høy kvalitet og god service til markedsdyktige priser ovenfor kunden.

For bestilling av våre produkter, tjenester og info, gå til kontakt siden.