DJs

Vi har en rekke profesjonelle DJs med bred erfaring, finner du ikke en som passer til ditt event eller er usikker på hva ditt event trenger kan du kontakte oss for en uforpliktende samtale.

arne

Arne

DJ – Karaokevert – Konferansier – PA Tekniker – Aktivitetsleder
Arbeidet fast som proffesionell Disc Jockey, Entertainer, Konferansier, Teknikker, Karaokevert og Turneleder i over 35 år. Jobbet for mange Event selskaper, Bookingbyråer og Discoteker i Norge, Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, England, Irland og Spania.Påtar seg alle typer av oppdrag og har et meget stort utvalg av musikk for enhver smak. Meget dyktig og anbefales på det sterkeste med mange gode referanser.

dj_marianne_jemtegaard_litenMarianne Jemtegård

DJ – Showentertainer – Konferansier – Danser
DJ som danser og er kjent for å dra i gang stemningen. Faste oppdragsgivere er: Rema 1000, Choice hoteller, McKinsey, Selvaag eiendom, Hydro etc. Hun gjør også private fester, men da i større skala – for eksempel 60 års-dagen til Reitan i Marbella og bryllupet til Stordalen i Marrakech. Spiller fast på luksushoteller i Marrakech, New York, Paris og London. Kjent som moteekspert og reporter på God Morgen Norge, og som blogger på www.tv2.no/gmn Prisen hennes er nok litt høyere enn det mange andre DJ’er tar, men hun brukes også ofte i stedet for partyband eller annen underholdning, da hun leverer et show på scenen i langt større grad enn en vanlig dj. Hun spiller vanligvis 3 – 3,5 timer med et intenst show, og kan godt spille minglemusikk eller gjøre en mindre fysisk festpakke lenger. Ta kontakt med oss for mere info og booking.

DJ-Marianne-GMarianne Gamst

DJ
Interessen for å formidle musikk startet i nærradio i 1989 og ble året etter formidlet av artistbyrå som en av få kvinnelige DJ’s i Norge. Med allround spillestil ” det beste av det meste” og møte med kunde for gjennomgang av personlig musikksmak får kunden en stor påvirkning til skreddersydd musikk. I tillegg til min erfaring av ”fulltreffere” på dansegulvet vil festen bære preg av gode forberedelser og fornøyde gjester.
Siden 1997 har hun arbeidet utelukkende som DJ for private, næringslivet, og det offentlige.
Underholder også barn – ungdom med limbo og leker

IMG_3004Alphabeat

DJ – Producer
Alphabeat har turnert og reist i så og si hele landet, og det finnes nesten ikke en plass og et utested han ikke har underholdt publikum med sine dj-ferdigheter! Han har også utmerket seg godt blant russen og har spilt på utallige russekroer samt alle de store Landstreffene! På landstreff Telemark, landstreff Fredriksten og landstreff Stavanger fikk han mye skryt for sine opptredener og tok med seg pris for årets live-show hjem!
Alphabeat har også vært DJ for Italobrothers og turnert med en rekke artister som Staysman & Lazz og Kobojsarna.
Alphabeat har også klatret seg til en 10. plass på Norway Viral top 50 på Spotify med låten Palooza 2015.

Dj_Gorm_liten

Gorm

DJ – Karaokevert
Dj med over 15-års erfaring. Spesialist på firmafester, bryllup, 40 og 50-årslag. Spiller variert og dansbar musikk for folk i alle aldere.Musikksamling som inneholder alle de største hits fra 1930 og opp til i dag.I tillegg har han også en meget stor karaokesamling. Over 25 000 sanger, deriblant mange norske og svenske hits.

DJ_Johnny_liten

Johnny

DJ – Karaokevert
Han har 30 års erfaring innen bransjen. Top night clubs i England, Luxembourg, Switzerland, Spain og selvsagt fra Norge.God erfaring fra firmafester, julebord, sommerfester og kick-offs. Jobber fast som karaokevert og har et meget godt utvalg av musikk og en stor karaokesamling. Bruker mikrofon for å få opp stemmningen og har erfaring fra radio. Her kan du få en International DJ from London til din fest!