Russ

Hei alle Russ. Nå er det snart på tide å bestille lydanlegg, scener og LED skjermer for sesongen 2021. Vi har mye nytt utstyr og store anlegg stående klar til dere.

Askerkåringen 2018 gjorde vi hele arrangementet med lyd og rigg for bussrussen.

 

Sjekk ut filmen fra kåringen her:

Russ 2020 / 2021 – Vi har alt innen lydanlegg, lysutstyr, LED skjermer og scener til dåper, kåringer og russetreff og russebil / buss. Videre salg og utleie av samme utstyr.

Konsert Teknikk har levert utstyr til russ i mange år og begynner å bli en stor aktør på markedet for russen. Vi har blitt en av de største leverandører på Lyd, Lys, LED skjermer og Scenerigg til russen.

Har fra høsten 2014 inngått samarbeidsavtale med Russehjelpen om markedsføring og levering av lyd, lys, scene og LED skjermer til Russen i hele landet.

Siden 2007 har vi levert utstyr til mange Arrangementer for russen:

Landstreff Fredriksten, Halden 2015
Vi hadde hele produksjonen med hovedscene og stor scenerigg buss ring Place De Armes

Se film fra vår leveranse til Landstreff Fredriksten i 2015

  • Russebusser
  • Russefester
  • Russedåper
  • Tryvann
  • Kongeparken
bild

Vi har gjennom disse årene opparbeidet stor ekspertise på dette området. Våre profesjonelle lyd og lysteknikere har vært med på og designet flere meget gode løsninger innenfor leveranse av lyd, lysutstyr, ledskjermer og scener til russen.

Vi har egne dyktige tegnere/designere på russerigger og kan levre ferdige løsninger til dere med 3 D tegninger så dere kan se hvordan dette kommer til å se ut.

Konsert Teknikk har vunnet flere premier for russebusser gjennom disse årene.  I 2015 vant vi beste bussrigg på kåring i Nesbru Asker. Vi ønsker å gi våre russekunder proffesionellt utstyr og en meget god service.

Vi kommer gjerne med nye ideer på nye konsepter for russen eller utvikler ideer som russen har, slik at begge parter blir fornøyde.

Russebuss 2015 Buss X Capture 1 Russebuss 2015 Buss X Capture 2

Gå inn på disse linkene under for å se tegninger av bussrigger. Vi har over 50 slike tegninger klare til bruk. En del av disse er brukt før, men kan modifiseres til nye.

Buss Nr.1 2012 A   Buss Nr.1 2012 B    Buss Nr.2 2012 A   Buss Nr.2 2012 B

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte hurtigst mulig på telefon 99152028 eller på post@konsert-teknikk.no

broiler_tennishallen broiler_tennishallen2Bilder fra Russekonsert i Skien med Broiler

Russ 2020 – Vi har alt innen lydutstyr, lysutstyr, ledskjermer og scener til arrangementer, lydanlegg til
russebusser, salg og utleie av lyd og lys.

logo_russehjelpen_web_300

Vi har fra 2014 inngått fullt samarbeide med Russehjelpen.